تگ ها و لیبل های گیت فروشگاهی
تگ ها و لیبل های گیت فروشگاهی: اگر بخواهیم کلمه ی تگ را از لحاظ لغوی بررسی نماییم ، باید بگوییم این کلمه به معنی برچسب می باشد. کلمه ی تگ در اصناف مختلف کاربرد های متفاوتی دارد اما در زمینه ی گیت فروشگاهی یا دزدگیر فروشگاهی به وسیله ای گفته می شود که به محصولات فروشگاه الصاق می شود و همچنین آنتن های دزدگیر لباس یا دزدگیر پوشاک نسبت به آن ها حساس هستند. یعنی چناچنه محصولی بدون اطلاع فروشنده از فروشگاه خارج شود ، آنتن های گیت فروشگاهی به دلیل حساسیتی که نسبت به تگ های رو محصولات دارند ، این موضوع را متوجه می شوند و با ایجاد آلارم فروشنده را آگاه می سازند. در این مطلب از سری مطالب آرتابان قصد داریم اطلاعاتی کلی اما خلاصه در خصوص تگ ها و لیبیل های گیت فروشگاهی ارائه نمایم.
با ما همراه باشید.
انواع تگ برای گیت فروشگاهی
تگ های مورد استفاده برای دزدگیر فروشگاهی را به دو دسته ی کلی می توان تقسیم بندی کرد.
۱٫ تگ سخت (Hard Tag)
۲٫ تگ نرم (Soft Tag)
تگ های سخت گیت فروشگاهی
این نوع تگ ها از جنس پلاستیک فشرده هستند و درون آن ها یک مدار پسیو (غیر فعال) موجود می باشد. از معروف ترین نمونه های این نوع تگ ها می توانیم به تگ های صدفی ، گلفی ، دایره ای ، عدسی مستطیلی و … اشاره نماییم. تگ های سخت در بازار کشورمان و در میان فروشندگان گیت فروشگاهی با نام تگ شناخته می شود.
تگ های نرم گیت فروشگاهی
تگ های نرم در بازار با نام های لیبیل یا برچسب مصطلح می باشند و با این نام ها شناخته و خرید و فروش می شوند.
اگر بخواهیم تگ های موجود در بازار را از لحاظ تکنولوژی ساخت مورد بررسی قرار دهیم باید از طیق فرکانس کاری هر کدام ، آن ها را گروه بندی کنیم. برای مثال تگ های AM دارای فرکانس کاری ۵۸ کیلو هرتز و تگ های RF دارای فرکانس کاری ۱٫۹۵ ، ۳٫۲۵ ، ۴٫۷۵ ، ۸٫۲ و ۱۰٫۲ کیلو هرتز می باشند.
تگ های AM و RF دارای هر دو شکل یعنی تگ سخت و تگ نرم یا به بیانی بهتر تگ و برچسب هستند. اما تگ های EM تنها به صورت برچسب یا لیبل (تگ نرم) می باشند.
ساخت تگ های دزدگیر لباس (دزدگیر پوشاک) تکنولوژی پیچیده ای ندارد اما تولید کننده و صادر کننده ی اصلی این تگ ها کشور چین می باشد. البته لازم به تذکر می باشد که برخی از شرکت های تولید کننده ی چینی بدون دغدغه ی کاهش قیمت محصولات با کیفیت تولید می کندد. در سال های قبل به علت اختلاف قیمت ناچیزی که محصولات درجه یک با محصولات درجه دو داشتند ، شرکت های ایرانی معمولا محصولات درجه یک را وارد می کردند. اما هم اکنون به دلیل افزایش قیمت دلار ، این اختلاف قیمت بیشتر شده و تگ های درجه یک به دلیل قیمت بالایشان تا حدی کنار رفته اند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
Want to join the discussion?Feel free to contribute!